Advitax Accountants & Adviseurs

Door het aanbieden van een compleet dienstenpakket voor ondernemingen in met name het Midden- en Kleinbedrijf en het persoonlijke contact met cliënten onderscheidt Advitax Accountants & Adviseurs VOF zich van haar collega´s.

Waar bestaat voor de (startende) ondernemer de meerwaarde uit van de keuze voor een accountantskantoor in plaats van een administratiekantoor, zult u zich wellicht afvragen. Het antwoord is niet moeilijk: de AA-accountant is een onmisbare adviseur voor iedere ondernemer die verder kijkt en verder wil.

De beroepsnaam van accountant is beschermd; alleen met de juiste opleiding mag men zich accountant noemen. Door het verplichte lidmaatschap van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en het  Register Belastingadviseurs (RB) zijn belangrijke zaken als geheimhouding, integriteit, betrouwbaarheid, onpartijdigheid en permanente educatie gewaarborgd.

Onze doelstelling

“Advitax Accountants & Adviseurs VOF streeft ernaar om samen met de cliënt een optimale financiële positie te bereiken, waarbij een evenwicht wordt nagestreefd tussen zowel korte- als lange termijndoelstellingen van de cliënt`

Wij zijn aangesloten bij

  • NBA
    Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

    Nederlandse Orde van Accountant-Administratieconsulenten
  • Vakgroep Belastingen en Recht van de NBA
  • RB
    Register van Belastingadviseurs
  • Extendum